Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
FIFA 23

FIFAe udvider sin indsats med flere kvindeinitiativer

FameHerGame-programmet har til formål at se mænd og kvinder konkurrere sammen på det højeste niveau af FIFA esports.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

FIFA har annonceret sine intentioner om at tilskynde til mangfoldighed på højeste niveau af esportskonkurrencer, alt sammen i form af lancering af et program kaldet FameHerGame, som vil påvirke FIFAe-scenen.

Ideen med dette program er at se mænd og kvinder begge konkurrere sammen på det højeste niveau af professionel FIFA esports, og det vil søge at tackle denne udfordring ved at opbygge græsrodsmuligheder og skabe et sikkert rum for kvinder til at konkurrere i FIFAe økosystemet. Der vil være bootcamps for at give håbefulde kvindelige spillere en chance for at konkurrere, alt sammen ud over turneringer og muligheder for at deltage i FIFA Women's World Cup 2023 i Australien og New Zealand senere på året.

Coaching support, hjælp til oprettelse af indhold og undervisning om andre relevante emner er også lovet på bootcamps, og med hensyn til hvem der vil være i stand til at deltage i disse bootcamps, vil en deltager blive udvalgt af hver medlemsforening til at deltage, ud over inviterede fra ECL og andre ligapartnere.

FIFA 23

Relaterede tekster

2
FIFA 23Score

FIFA 23

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Bliver FIFA 23 et værdigt farvel til den ikoniske licens?Indlæser mere indhold