Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
FIFA 23

FIFA e-sportsbegivenheder deltager i Gamers8-festivalen

Tre unikke turneringer, hver med $ 1 million på tilbud, er på vej til Saudi-Arabien.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mange store esportsturneringer har foretrukket at flytte til Riyadh, Saudi-Arabien for at slutte sig til Gamers8 for at være en del af megafestivalen, der køres i landet. De seneste til at deltage i denne kamp er en samling af FIFAe-begivenheder, da FIFAe Club World Cup, FIFAe Nations Cup og FIFAe World Cup nu alle vil blive afholdt i Riyadh.

Hver af de tre turneringer vil have en præmiepulje på $1 million, hvilket betyder, at den samlede præmiesum på Gamers8-festivalen nu har nået $45 millioner. Med hensyn til hvornår hver FIFAe-begivenhed finder sted, er datoerne som følger.


  • FIFAe Club World Cup - 6.-9. juli

  • FIFA Nations Cup - 11.-14. juli

  • VM i fodbold - 16.-19. juli

Med hensyn til hvad der ellers vil blive vist på Gamers8, som starter senere på ugen, vil en $2 millioner Fortnite turnering finde sted, en $1 million Tekken 7 event, $3 millioner PUBG Mobile World Invitational afholdes, en $2 million Rainbow Six: Siege turnering er til stede, en $100.000 PUBG Mobile Regional Clash er fremhævet, vil der blive afholdt en $1 million Rennsport event, ligesom en $500.000 StarCraft II turnering, oven i en $1 million Street Fighter 6 event, plus en $2 million PUBG: Battlegrounds turnering, sammen med en $1 million Counter-Strike: Global Offensive event, en $2 million Rocket League turnering, og leading the fray, en $15 millioner Dota 2 Riyadh Masters event.

FIFA 23

Relaterede tekster

2
FIFA 23Score

FIFA 23

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Bliver FIFA 23 et værdigt farvel til den ikoniske licens?Indlæser mere indhold