Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 23

FIFA 23 er på vej til at blive seriens største kapitel nogensinde

Tallene lader så sandelig til at være på EA's side den her gang.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er som om at FIFA-serien bare kan blive ved med at vokse og vokse til trods for lettere middelmådige anmeldelser, der kalder spillene for statiske. Faktisk forholder det sig sådan, at det seneste spil i serien FIFA 23, står til at blive det største i seriens historie.

Under EA's seneste investorbriefing, via VGC, så har CEO Andrew Wilson slået fast, at salget af FIFA-serien er steget med 4%, og at særligt antallet af solgte eksemplarer i Nordamerika er steget med noget der ligner 50% sammenlignet med sidste år.

På bare syv dage nåede FIFA 23 ud til over 10.3 millioner spillere sammenlignet med 9.1 millioner for FIFA 22. Det skal dog siges at FIFA 23 markerer slutningen for en æra, eftersom at serien er nødsaget til at skifte navn til EA Sports FC senere på året grundet en disputs med FIFA.

Om ikke andet er serien fortsat en gigantisk succes.

FIFA 23

Relaterede tekster

2
FIFA 23Score

FIFA 23

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Bliver FIFA 23 et værdigt farvel til den ikoniske licens?Indlæser mere indhold