Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 15

FIFA 15 nu gratis på EA Access

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA har netop annonceret at sidste års bedst sælgende sportstitel FIFA 15, nu er gratis for alle EA Access-abonnenter. For nyligt blev alle de seneste sportstitler fra EA tilføjet tjenesten, såsom NHL 15, Madden NFL 15, NBA Live 15 og EA Sports UFC.

EA Access er en tjeneste til Xbox One, som koster £19.99 / €24.99 om året, eller £3.99 / €3.99 om måneden. Med EA Access kan du også downloade spil som Battlefield 4, Plants vs Zombies: Garden Warfare og Need for Speed: Rivals uden ekstra omkostninger. Det giver også tidlig adgang til nyere titler fra EA, samt 10% rabat på deres spil.

Du kan læse vores anmeldelse af Fifa 15 her, og finde ud af om spillet er noget for dig. Selvom du måske allerede ejer Fifa 15 på en anden platform, er det måske også værd at kigge nærmere på her, da det har en eksklusiv mode på Xbox kaldet Legends, hvori man kan skabe sit helt eget hold sammensat af de bedste spillere, der nogensinde har dyrket sporten.

FIFA 15

Relaterede tekster

FIFA 15Score

FIFA 15

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

Bryder årets FIFA endeligt med den lidt stillestående stime, serien har været i, eller er det mere af det, vi allerede kender?

1
FIFA 15 nu gratis på EA Access

FIFA 15 nu gratis på EA Access

NYHED. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

EA har netop annonceret at sidste års bedst sælgende sportstitel FIFA 15, nu er gratis for alle EA Access-abonnenter. For nyligt blev alle de seneste sportstitler fra EA...

1
Bobby Moore springer på FIFA 15 FUT Legends

Bobby Moore springer på FIFA 15 FUT Legends

NYHED. Skrevet af Lee West

Bobby Moore er den nyeste fodboldlegende, der tilføjes FIFA 15 FUT Legends-delen. More som tog det engelske fodboldhold til podiet som verdensmestre i 1966 døde af kræft...Indlæser mere indhold