Dansk
Gamereactor
nyheder
Final Fantasy XV

FFXV instruktør svarer på spiller-feedback survey

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I kølvandet på udgivelsen af Final Fantasy XV Episode Duscae udsendte Square Enix et spørgeskema til spillerne som skulle give svar på hvad spillerne kunne og ikke kunne lide ved demoen.

Den slags undersøgelser er normalt beregnet til internt brug, men denne var lidt anderledes hvilket resulterede i at spilinstruktøren Hajime Tabata i en halvanden time lang video diskussion tog stilling til svarene fra undersøgelsen.

Det er interessant at se hvis man har prøvet demoen, men endnu mere interessant er det at Tabata afslørede planer om version 2.0 af demoen for at vise hvad udviklerne har haft gang i.

"We thought it would be good to constantly upgrade Episode Duscae across various events," he explained of the original idea to showcase the game's ongoing developments. "But it would be more ideal from the dev's team perspective if we could distribute a version 2.0 to everyone who played the demo."

Ideen er at udgive den nye version i løbet af maj, selvom Tabata pointerer at der aldrig før har været lavet patches til demoer, og lige nu er de i snak med Microsoft and Sony for at se om hvorvidt det er muligt.

En anden grund til de planlægger en ny beta er at der ikke er planer om andre store nyheder til E3. Tabata udtaler: "The team hasn't enough time to prepare new reveals for E3, [...] We'll be taking a break from E3 this year."

Final Fantasy XV

Relaterede teksterIndlæser mere indhold