Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 18

FBI anklager spiller for at stjæle valuta fra FIFA 18

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er lidt af en investering at få fingrene i et rigtig stærkt Ultimate Team-hold, og derfor bruger millioner af spillere verden over tusindvis af kroner på in-game valuta på kortpakker, der sikre dem en fordel i de mange kampe. Én spiller besluttede sig dog for bare at stjæle, og det kommer selveste FBI nu efter ham for.

Ifølge <a href="https://kotaku.com/twenty-five-year-old-charged-with-stealing-in-game-item-1828259867>Kotaku</a> blev den sebisk/italienske statsborger Martin Marsich for nylig tilbageholdt i en lufthavn i San Fransisco af FBI for angiveligvis at have hacket sig ind på EA's FIFA-servere og stjæle in-game valuta for omkring $324.000.

Ifølge FBI-agent Justin Griggs brugte Marsich en bagdør fundet i NBA Live 15 til at få adgang til FIFA-serverne:

"The secret access token allowed the hacker to forge a connection between NBA LIVE 15 and FIFA 18. Since NBA LIVE 15 was a trusted server, the hacker was able to exploit the trust between NBA LIVE 15 and FIFA 18 to gain access to FIFA 18."

Marsich står nu til fem år i amerikanske fængsel, da forbrydelsen blev begået på amerikansk jord, samt en både på $250.000.

FIFA 18

Relaterede tekster

5
FIFA 18Score

FIFA 18

ANMELDELSE. Skrevet af Carl NielsenDer er ikke meget, der er forandret, men der er meget, der er forbedret i dette års udgave af FIFA.Indlæser mere indhold