Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Life is Strange

Får Life is Strange snart en ny sæson?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom salget og populariteten startede i den bløde ende for franske Dontnods episodiske spil, Life is Strange, så endte det så sandelig med at tage fart henimod slutningen af sæsonen. Nu har spillet et stort følge, og de vil allesammen gerne vide hvornår den næste sæson får premiere.

Det lader dog til, at noget er på vej, for Square Enix er så småt ved at tage temperaturen på det kommende projekt. Twinfinite kan nemlig berette, at flere af spillets fans har modtaget en email fra Square Enix, hvor de bliver inviteret til New York d. 5 maj for at deltage i et møde omkring en potentiel ny sæson:

"We are conducting some market research and would love to hear from you. We're running discussion groups on May 5 in New York with an external research agency. This is purely about getting your opinion and nothing will be sold to you."

Det lader ikke til at de er helt sikre endnu, men mon ikke de får positiv feedback d. 5 maj?

Life is Strange

Relaterede tekster

0
Dagens GR Live: Life is Strange

Dagens GR Live: Life is Strange

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Dóri og Sophia har langsomt kæmpet sig igennem Life is Strange's diverse episoder, og nu er de endelig klar til at forsætte karakteren Max' rejse. De har nået den fjerde...Indlæser mere indhold