Dansk
Gamereactor
nyheder
Far Cry 6

Far Cry 6 får Rambo-DLC uden Rambo

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Indehavere af sæsonkortet til Far Cry 6 får løbende adgang til en række DLC-episoder omhandlende seriens mest ikoniske skurke som Vaas og Pagan Min. Nu har spillet så også fået tilføjet en gratis bonusmission baseret på en af populærkulturens allerværste skurke - i hvert fald hvis man anskuer historiens gang fra et vietnamesisk eller russisk perspektiv.

Det drejer sig om en mission baseret på Silvester Stallones ikoniske karakter John Rambo, om end med et signifikant tvist - Rambo er slet ikke med i den gratis opdatering. I stedet spiller du som en Rambo-superfan, der render rundt med en bazooka og udbryder ikoniske linjer fra den originale filmtrilogi.

Opdateringen er en del af den fjerde titelopdatering til Far Cry 6, der også inkluderer en række bug fixes og quality-of-life forbedringer.

Har du et brændende ønske om at spille som Rambo i et moderne spil, er han inkluderet som spilbar karakter i Call of Duty: Warzone og Mortal Kombat 11, begge steder som DLC. Du kan selvfølgelig også kaste dig over Rambo: The Video Game fra 2014. Men så er det lige før, vi bedre kan anbefale, at du binder en rød klud om panden og ene mand forsøger at besejre en veludrustet, moderne hær - det giver i sidste ende nok en mere fornøjelig oplevelse.

HQ
Far Cry 6

Relaterede tekster

Far Cry 6Score

Far Cry 6

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Far Cry 6 gør ikke synderligt meget for at bringe serien fremad, men om hvorvidt det er acceptabelt afhænger af... ja, dig.Indlæser mere indhold