Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Expend4bles

Expend4bles havde en tragisk åbningsweekend

Der er meget lang vej igen, før filmen formår at indtjene produktionsomkostningerne.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det lader til, at Expend4bles muligvis bliver filmen med den værste åbningsweekend i 2023. Filmen har ifølge Box Office Mojo kun formået at indbringe 8,3 millioner dollars siden sin debut i torsdags den 21. september.

Skulle det ikke være nok, har filmen også modtaget ekstremt kritiske anmeldelser og holder i øjeblikket en kritikerscore på 16 % (modsat en forbrugerscore på 70 %) ovre på Rotten Tomatoes. De dårlige anmeldelser har tilsyneladende formået at påvirke billetsalget, for på trods af et stjernespækket cast med blandt andre Jason Statham, Slyvester Stallone, Dolph Lundgren og Megan Fox, er der lang vej forude, før filmen overhovedet formår at indtjene produktionsomkostningerne.

Der har været rapporter fra selve Lundgren om, at filmen havde et produktionsbudget på omkring 100 millioner dollars. Tager man også markedsføringsbudgettet i betragtning, betyder det sandsynligvis, at filmen skal indtjene mellem 150-190 millioner dollars mere i løbet af sin biograftid og under fremtidige udgivelser på streamingtjenester for at blive betragtet som en succes.

Selvom produktionsselskaberne Lionsgate og Millennium Films endnu ikke er kommet med officielle udtalelser om filmens præstation, bør man nok ikke forvente en femte Expendables-film.

Expend4bles

Relaterede teksterIndlæser mere indhold