Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports

Excel Esports er gået sammen med HSBC

Den London-baserede esportsorganisation har nu en partner inden for finansielle tjenesteydelser.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den London-baserede esportsorganisation, Excel Esports har meddelt, at den har slået sig sammen med bank- og finansudbyderen, HSBC. Aftalen vil se HSBC navngivet som Excel's finansielle tjenester og finansiel sundhedspartner, og vil se de to parter samarbejde om måder at lære unge mennesker, hvordan man får mest muligt ud af deres penge.

Excel Esports' CEO, Tim Reichert kommenterede sagen ved at sige: "Excel og HSBC UK er forpligtet til at arbejde sammen for at hjælpe med at fremme økonomisk sundhed blandt unge i Storbritannien, og vi er glade for at støtte vores samfund gennem denne nye økonomisk sindede vej til at hjælpe vores fans med at leve mere givende og oplevelsesstyrede liv, centreret omkring deres kærlighed til spil og esport."
Der er ingen omtale af nogen finansielle detaljer vedrørende aftalen, eller ligeledes hvor længe HSBC og Excel Esports vil arbejde sammen.

Excel Esports er gået sammen med HSBC


Indlæser mere indhold