Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Evil Geniuses ændrer sin tilgang til CS:GO

I et forsøg på at forbedre ydeevnen krymper det sit hovedhold og kombinerer sine akademihold.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Evil Geniuses har ikke været det Counter-Strike: Global Offensive hold, som det ønsker at være på det seneste. Holdet har kæmpet for at opnå resultater og er gået glip af vitale muligheder og turneringer på grund af det, og nu i et forsøg på at imødegå og rette op på dette, ændrer esportsorganisationen drastisk sin tilgang til CS:GO.

Som nævnt i en erklæring på Twitter får vi at vide, at holdet vil skrumpe sin hovedliste fra et kæmpestort 15-personers hold til kun 10 spillere, og for at tilføje til dette vil EG kombinere sine to akademihold (Black og White) til et, da det ser ud til yderligere at konsolidere sin konkurrencemæssige indsats på scenen.

Holdet bemærker også, at flere reps for sine spillere vil være afgørende for succes, og at det stoler på sportsdirektør "Valens" og cheftræner "Vorborg" som ledere, der kan vende skibet rundt og få EG tilbage på sporet til at være en dominerende kraft i CS: GO-rummet.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterede teksterIndlæser mere indhold