Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Halo Infinite

Eunited har frigivet hele sit Halo-team

Alle resterende spillere, træneren og endda holdets indholdsskaber har forladt organisationen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det var kun et par dage siden, at Eric "Snip3down" Wrona besluttede at trække sig tilbage fra professionelle Halo og vende tilbage til Apex Legends-scenen, hvilket efterlod eUnited med en ufuldstændig Halo-liste. Nu kan vi tilføje, at esportsorganisationen skiller sig af med de resterende medlemmer af sit Halo-team.

Som annonceret på Twitter har eUnited takket medlemmerne af holdet for sin tid, og hvad angår præcis, hvem der forlader organisationen, er disse personer den resterende spillerliste; Timothy "Rayne" Tinkler, Ryan "RyaNoob" Geddes, Ayden "Suspector" Hill, træner Kyle "Chig" Lawson og endelig indholdsskaber Jennifer "Echidna" Hal.

Da eUnited er et partnerhold til Halo Championship Series, kan vi forvente, at holdet kommer med meddelelser om, hvem det vil underskrive og stille op til 2023-sæsonen i spidsen for konkurrencescenen vender tilbage.

Halo Infinite

Relaterede teksterIndlæser mere indhold