Dansk
Gamereactor
lifestyle

Et websted med ansigtsgenkendelse stjæler billeder af de døde

Der er bekymring for, at folk kan bruge billeder af døde slægtninge til at identificere levende.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mens internettet har givet os masser af positive ting, har det også givet os masser af ny frygt, såsom at finde et billede af dig selv på et websted uden samtykke. Dette skete for Scarlett, en beboer i Kirkland, Washington, der befandt sig på ansigtsgenkendelsessøgemaskinen PimEyes.

Efter at hun fik billederne fjernet fra platformen, opdagede Scarlett også billeder af sin familie der. Som bruger af Ancestry.com opdagede hun, at billeder af hendes slægtninge blev taget fra Ancestry og sat på PimEyes.

Disse billeder omfattede slægtninge både levende og døde og bekymrede Scarlett meget, da hun mener, at billederne af de døde kunne bruges til at finde ud af mere information om de levende. Ret uhyggelige ting, virkelig.

En talsmand for Ancestry fortalte Wired , at webstedet forbyder "skrabning af data, herunder fotos, fra Ancestrys websteder og tjenester samt videresalg, reproduktion eller offentliggørelse af indhold eller oplysninger, der findes på Ancestry."

Dette er en annonce:

PimEyes 'direktør sagde "PimEyes gennemgår kun websteder, der officielt tillader os at gøre det. Det var ... meget ubehagelige nyheder om, at vores crawlere på en eller anden måde har brudt reglen." Søgemaskinen vil nu blokere Ancestrys domæne og indekser relateret til det.

Et websted med ansigtsgenkendelse stjæler billeder af de døde


Indlæser mere indhold