Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Deathloop

Et nyt Deathloop-spil eller DLC lader til at være på vej

Stemmeskuespilleren bag Cole er kommet til at løfte sløret - igen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Kort før Microsoft og Arkane løftede sløret for den lettere udvidede udgave af Deathloop i anledning af Xbox-lanceringen, så kom stemmeskuespilleren bag Cole, Jason Kelley, til at afsløre netop dette i et interview.

Og nu har han gjort det igen, for undet er nyligt interview, som du kan finde herunder, så kommer han til at sige (omtrent 11 minutter inde) at både han og stemmeskuespillerinden bag Julianna, Ozioma Akagha, fortsat arbejder på IP'en under kodenavn:

"yes, I can't say [the codenames] because they're still sometimes hiring us under the codenames."

<social>https://youtu.be/WU7LGc-Phh8?t=662</social>

Det sjove er at Kelley øjeblikkeligt indser at han har sagt noget han ikke bør. Du kan se selv via videoen oven over. Så hvad arbejder de på? En udvidelse? Eller et helt nyt spil?

Deathloop

Relaterede tekster

DeathloopScore

Deathloop

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Deathloop virkede først alt for avanceret, men det skulle vise sig at være simplere end først antaget. Det betyder dog så sandelig ikke at det er dårligt.Indlæser mere indhold