Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Epic aflyser Fortnite-weekendbegivenheder på grund af teknisk fejl

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Epic Games har afsløret via et kort indlæg på Twitter, at de ikke bare har aflyst den forgangne weekendes Friday Nite Braggings Rights-begivenhed, men også Solo Cash Cup og Trios Cash Cup. De siger officielt at det er på grund af en teknisk fejl.

Alle in-game turneringer er indtil videre forsinkede, og det lader til at der også er problemer med Fortnite Championship Series Round 1-kvalifikationen.

"Players may see a "Failed to query Tournament Rules" error message when queuing for FNCS Round 1," skriver Epic, og det kræver at man afslutter spillet og venter 15 minutter.

Epic vil i stedet afholde testturneringer uden pengepræmier indtil det er fikset.

Fortnite
Epic Games

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold