Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch

Guangzhou Charge tilføjer Jihun til holdet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det store startskud på den næste sæson af Overwatch League er fortsat nogle måneder væk, men holdene forsøger mere end nogensinde før at opdatere deres opstillinger, og sørge for at de for alvor er kampklar. Iblandt disse finder vi naturligvis Guangzhou Charge, som netop har afsløret via Twitter, at de har tilføjet Ji-hun "Jihun" Kim til deres opstilling som Main Tank.

Jihun har tidligere spillet for London Spitfire, og det hold kom på en samlet 17. plads i sidste sæson. Han slutter sig nu til et hold der har haft langt mere succes, da de fik en femteplads i sidste sæson. Dog har Charge set adskillige ændringer på opstillingen, så det bliver spændende at se om de kan bibeholde niveauet.

"Is it a hamster? Is it a plane? No, it's @jihun_OW flying in from London Spitfire to Guangzhou Charge! Please welcome Ji-hun "Jihun" Kim to the 2021 roster as main tank!," står der i meddelelsen.

Overwatch
Guangzhou Charge

Relaterede tekster

Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet af Carl Nielsen

Blizzards populære hero-shooter er landet på Switch, men er det værd at spille på Nintendos knap så kraftige konsol?

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Det er 18 år siden Blizzard sidst har lavet et spil, der ikke var en to'er eller afledt af et etableret hit. Overwatch er en ny retning for studiet - og et af de bedste spil i sin genre.



Indlæser mere indhold