Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Alle skoler i Kentucky bandlyser Fortnite for at være for voldeligt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Esport er langsomt men sikkert ved at vinde indpas i verdens klasseværelser, og efterhånden er der mange efterskole, folkeskoler og andre uddannelsestiltag der fokuserer på esporten som en karrierevej fremad. Sådan er det dog ikke i den amerikanske stat Kentucky, alle skoler nu direkte har bandlyst spillet.

I en artikel hos Washington Post fremgår det, at The Kentucky High School Athletic Association har kigget nærmere på spillets brug af skydevåben, og har bestemt at sådan et spil ikke har nogen plads på deres skoler, altså taler vi om samtlige skoler i hele staten. "There is no place for shooter games in our schools," har en repræsentant slået fast tidligere på måneden.

Det er dog ikke helt klart om hvorvidt The Kentucky High School Athletic Association kan have en indflydelse på esportsrelaterede uddannelsesprogrammer udenfor skolernes områder. Eksempelvis har PlayVS afsløret et samarbejde med Epic om at tilbyde ligaer, turneringer og generel social interaktion med andre spillere ved en række begivenheder i Kentucky, men det eksisterer separat fra skolerne.

Dog har The Kentucky High School Athletic Association slået fast, at PlayVS' program "violates the contract signed by PlayVS and the NFHS [National Federation of State High School Associations]...and places the future of that program at peril."

Noget kunne tyde på at der er en juridisk kamp under opsejling.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold