Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Vi tog en snak med SJK-kaptjanen efter deres sejr i vores CS:GO-liga

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den tredje sæson af vores store CS:GO-liga sluttede henimod 2019's afslutning, og i den store finale stod det så mellem SJK Esports og Slackboys, hvor SJK i sidste sejrede efter en intens kamp. Vi har nu taget snak med holdkaptajnen Lari Isohella om kampen, sejren og hvad der skal ske nu.

Hvilke forbedrelser foretog I jer inden?

Altså ikke rigtig noget særligt. Under selve sæsonen forsøgte vi at træne mindst 3-4 gange om ugen ved siden af de officielle kampe, som også, på en måde, forberedte os på de kampe vi skulle spiller. Vi havde forinden spillet fem måneder sammen, så vi havde en ret god idé om hvad vi skulle gøre, og hvor vi havde hinanden.

Hvordan trænede I så?

Det lyder kedeligt, men det er en rimelig standardiseret procedure faktisk. Vi spillede scrims og så en række demoer. Derudover tog vi det egentlig bare map for map, hvor vi langsomt men sikkert forbedrede vores gennemsnitlige præstationer, vores executes og særligt holdkommunikation.

Hvordan ville du beskrive jeres kemi og samarbejdsevne?

Generelt set mener jeg at vores samarbejdsevne er god, og det er særligt vores evne til at forbedre os kamp efter kamp som har imponeret mig igennem turneringen. Naturligvis er der stadig plads til forbedringer. På den anden side er kemi ikke rigtig noget du kan træne. Det kommer naturligt ved at tilbringe tid sammen, og der mener jeg at vi har en fordel.

Hvad synes du er en god opskrift når man går efter at vinde?

Jeg tror at en vindermentalitet er afgørende. Hver og en af os er villige til at lære, og til at blive bedre som individuelle spillere og som holdmedlemmer. Vi nægter simpelthen at give op, og har konstant en positiv måde at tale om vores fejltrin på.

<em>Den tredje sæson af vores store CS:GO-liga må siges at have været et brag, og vi ønsker fortsat SJK stort tillykke med sejren. Du kan allerede skrive dig op til den fjerde sæson ved at klikke på linket lige her.

HQ

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold