Dansk
Gamereactor
esports
Mario Kart 64

DM i Mario Kart afholdes i næste weekend i København

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Det er ikke bare i helt nye spil at der afholdes spændende esportsturneringer, nej, også gamle spil benyttes fortsat til at samle glade professionelle såvel som amatører fra hele Danmark, og præcis sådan en turnering finder sted i København i næste weekend.

HQ

Vi taler naturligvis om DM i Mario Kart 64 til Nintendo 64, der vender tilbage for tredje år i træk. Det sker på baren No Stress i København d. 24 november. Blandt deltagerne er blandt andet Steffen Hagelskjær, der satte verdensrekord tilbage i 2014 i at køre spillets 16 baner. Kun fire andre spillere har formået at slå hans tid.

"Dette års DM bliver mere spændende end nogensinde - og i år har jeg virkelig noget at bevise. I 2017 endte jeg på 1. pladsen, men sidste år var jeg uheldig og blev ved lodtrækning fjerdevalg, da vi skulle vælge karts, hvilket er en stor ulempe, og jeg endte på 3. pladsen. I år har arrangøren heldigvis justeret reglerne, så vi kører efter de internationale regler, der er mere balancerede. Så I år kommer jeg med fuld styrke for at tage en suveræn 1. plads", siger Steffen Hagelskjær.

Turneringen afholdes kl, 14 på No Stress i Nørregade 26. Al overskuddet går til en filipinsk velgørenhedsorganisation, der hjælper hjemløse børn. Du kan læse mere via begivenhedens Facebook-side.

Mario Kart 64

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold