Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch

Professionelt Overwatch-hold efterforskes for forbindelse til organiseret kriminalitet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er ikke første gang at esportorganisationer efterforskes for forskellige ulovligheder, men det er dog en af de første gange hvor efterforskningen stikker som dybt som her. Som amerikanske ABC skriver så er et australsk Overwatch-hold, der spiller i Contenders-ligaen, blevet involveret i en politiefterforskning.

Åbenbart bliver det undersøgt lige om hvorvidt holdet har forbindelser til organiseret kriminalitet, da der er mistanke om at de har benyttet matchfixing i flere omgange.

Til ABC fortæller Neil Paterson fra Victoria Police, at deres såkaldte "Sporting Integrity Intelligence Unit" er ved at efterforske "organised crime links to the ownership", som ville forklare den mistænkte systematiske matchfixing som holdet beskyldes for.

Hverken ABC eller politiet har afsløret navnet på holdet. Dog siger Paterson at de har fat i noget stort.

"I could absolutely guarantee that this wouldn't be the only [alleged] incidence of match fixing or betting anomalies on esports environments in the Australian market. These crimes are just about greed and money."

Overwatch

Relaterede tekster

Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet af Carl Nielsen

Blizzards populære hero-shooter er landet på Switch, men er det værd at spille på Nintendos knap så kraftige konsol?

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Det er 18 år siden Blizzard sidst har lavet et spil, der ikke var en to'er eller afledt af et etableret hit. Overwatch er en ny retning for studiet - og et af de bedste spil i sin genre.



Indlæser mere indhold