Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Tfue og Mitr0 imponerer ved Fortnite Fall Skirmish Week 2

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I sidste uge så vi FaZe Clan-duoen Nate Hill og FunkBomb blive straffet ved den første uges dyster i Fortnite Fall Skirmish efter den ene spiller kom til at afsløre fjendens position, men nu er der så gode nyheder fra begivenhedens anden uge, og det er sjovt nok gode nyheder for FaZe Clan. Deres spiller, Tfue, har nemlig vundet North American Royale Flush som del af den anden uge, og dermed har han hevet en præmie hjem på $37.500.

I Europa var det Mitr0 der løb med sejren. Han tilhører også klubben Rift Raiders, der ejes af FaZe Clan, og begge er positioneret godt til at løbe med de endelige sejre i begge territorier.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold