Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Danske Astralis vinder Faceit Major-turneringen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I aftes fandt den store finale i Faceit Major-turneringen sted i SSE Arena i London, og her skulle danske Astralis bare vinde to baner for at slå modstanderen NaVi for at sikre sig titlen. De fleste forventede desuden at det danske hold ville sejre.

Dog før finalekampe blev der holdt en opvisningsrunde imellem kaptajnerne Owen "Smooya" Butterfield og Hårvard "Rain" Nygaard, og dette var nok den tætteste kamp der overhovedet blev spillet på tværs af alle fire turneringsdage. Dette gav seerne og tilskuerne en chance for at se den mindre seriøse del af turneringen, og spillerne lod også til at nyde den mindre konventionelle måde at afvikle det hele på.

Dog, efter dette lille kuriøse sidespring, gik finalen i gang. Den første bane var Nuke, og selvom NaVi startede solidt ud og vandt de første par runder, så svarede Astralis hurtigt igen og endte med at vinde banen 16-6.

Så kom turen til Overpass, og her var kampen en del tættere, hvor NaVi-stjernen Oleksandr "S1mple" Kostyliev (som mange siger er den bedste spiller i verden) fik chancen for at brillere lidt. Holdet var en stor trussel imod Astralis, men igen trak danskerne fra, og det endte 16-9.

Astralis tog altså endnu en Major-sejr, og har vundet hele tre millioner kroner. Emil "mag1sk" Hoffmann løftede trofæet for første gang, og sagde følgende:

"Jeg er bare så glad lige nu. Så sindssygt glad for at være med på det her hold af verdensklassespillere! Det er ubetinget det største jeg har prøvet i min karriere. Alt det vi kæmper for hver evig eneste dag ender i sejr i verdens største turnering. Det her skal helt sikkert fejres med et kæmpe brag!"

Holdet skal allerede spille igen i weekenden, hvor Blast Series afholdes i Istanbul.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Faceit

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold