Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Halo 5: Guardians

TOX Gaming Vinder HCS London Halo-turnering

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

TOX Gaming, der tidligere har opereret under OpTic Gaming-banneret, deltog for nylig ved den store HCS London-turnering, hvor det var Halo 5: Guardians der var på programmet. Holdet vandt over Splyce i finalen, og denne sejr brød en fire år lang forbandelse, hvor Splyce havde slået dem hver gang.

TOX kom fra vinderpuljen, hvoraf Splyce skulle kæmpe sig op fra taberpuljen. Dog overraskede Splyce ved at vinde en sejr i bedst af syv heats.

Tror du at Halo-serien kan blive en gigantisk eSport?

Halo 5: Guardians
Photo: Halo

Relaterede tekster

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

En af årets mest ventede spiltitler lander meget snart, og vi har sendt Sebastian i forvejen for at kæmpe i Halo-universet. Han er netop kommet tilbage, med et vildt udtryk i øjnene og alvorlig kløen i skribentfingrene.

0
Esport: Envy vender tilbage til Halo

Esport: Envy vender tilbage til Halo

ESPORTS. Skrevet af Carl Nielsen

Esports organisationen Envy har annonceret, at de vender tilbage til kompetetiv Halo. I den overraskende afsløring, kunne Envy også præsentere fire spillere der bliver...Indlæser mere indhold