Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Sådan ser Fortnite World Cup 2019 ud

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Epic har nu endelig løftet sløret for præcis hvordan planerne for Fortnite som eSport kommer til at se ud næste år, og lover at alle kan deltage og ultimativt vinde Fortnite 2019 World Cup. Ja, du hørte rigtigt, hold og sponsorer kan ikke købe sig ind, og det giver alle en chancer for at komme i nærheden af præmiepuljen på $100.000.000.

Der kommer til at være et større fokus på solo og duo, men squads bliver også inviteret til at spillet med. Yderligere information vil udkomme i løbet af efteråret, og indtil da kan du se en trailer for det hele herunder.

HQ
Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold