Dansk
Gamereactor
esports
Halo 5: Guardians

Ændringer til Halo Championship Series er annonceret

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi kan forvente ændringer til Halo 5: Guardians multiplayer. I forbindelse med udviklerholdet har haft "meetings with top HCS pros and reviewing feedback for these 'version 3' changes" kan vi forvente ændringer til specifikke kort. Blandt andet vil det snart være muligt at spille med Tactical Magnums på Fathom, da begge teams var "concerned with how close they spawned to the Top Mid portion of the map". Derudover vil de fjerne Battle Rifle fra Carbine Tower Two på Truth for at balancere tilføjelsen af Storm Rifle i Bottom Mid med en Tactical Magnum.

Nogle større forandringer kan man også finde, da begge teams nu kun spawner med en Magnum, hvor de tidligere også havde en Assault Rifle. Splinter Grenades er blevet fjernet.

Du kan læse om alle ændringerne her.

Halo 5: Guardians

Relaterede tekster

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

En af årets mest ventede spiltitler lander meget snart, og vi har sendt Sebastian i forvejen for at kæmpe i Halo-universet. Han er netop kommet tilbage, med et vildt udtryk i øjnene og alvorlig kløen i skribentfingrene.

0
Esport: Envy vender tilbage til Halo

Esport: Envy vender tilbage til Halo

ESPORTS. Skrevet af Carl Nielsen

Esports organisationen Envy har annonceret, at de vender tilbage til kompetetiv Halo. I den overraskende afsløring, kunne Envy også præsentere fire spillere der bliver...



Indlæser mere indhold