Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Olofmeister er tilbage i Fnatics startopstilling

Kvalerne med håndledsskade er overstået. Olofmeister spillede i går aftes sine første kampe med Fnatic i månedsvis, da holdet debuterede i Eleague.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Olof "Olofmeister" Kajber er tilbage. Fnatic-spilleren var med i startopstillingen da holdet debuterede i Eleague. Olofmesiter har ellers været ude med en håndledsskade siden MLG Columbus i marts, men den skade er altså helet nok til at han kan spille igen.

I løbet af de fire kampe, holdet spillede igår, leverede Olofmeister en bedre præstation end man ville forvente af en spiller, der ikke har haft en kamp i flere måneder.

Fnatic lagde ud med at spille to maps mod det nordamerikanske hold Team SoloMid. Første map, Cache, var en tæt omgang, der endte 16-13 i Fnatics favør. TSM kæmpede bravt hen mod kampens slutning, men i sidste ende tog Fnatic styringen.

Andet map var Mirage, hvor Fnatic leverede en knusende præstation. Olofmeister viste sin kendte form, og fik 24 kills mod kun 8 deaths, og endte med en rating på 1.92 (alt over 1.10 bliver generelt betragtet som godt). Blandt højdepunkterne i kampen var en runde hvor det lykkedes KrimZ at demontere bomben, selvom han var ene mand tilbage mod et fuldtalligt TSM. Fnatic vandt 16-3.

Senere spillede Fnatic mod FaZe Clan, i et opgør hvor begge hold hver vandt et map. Fnatic holdte deres modstandere fuldstændig ude af kampen på første map, Cobblestone, som de vandt 16-0. Men FaZe lod sig ikke slå ud, og tog revanche på andet map, Mirage, som de vandt 16-8.

Fnatic skal i aktion igen i aften, hvor de møder danske Dignitas. Det svenske hold fører i øjeblikket deres gruppe, mens Dignitas er bundprop.

Counter-Strike: Global Offensive
Olofmeister er tilbage. // Photo: Helena Kristiansson, ESL

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold