Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Alle hold på plads til ECS-finalerne i Wembley Arena

Fire europæiske og fire nordamerikanske hold er klar ECS-ligaens stort anlagte finaler i London sidst på måneden.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Finalisterne er fundet til ECS, Counter-Strike-ligaen som FaceIt og streaming-tjenesten Twitch afholder i fællesskab. Otte hold drager til London for at dyste i Wembley Arena, en sal som har plads til mere end 10.000 tilskuere.

Danske Astralis vandt gruppespillet i den europæiske division af ECS, så de er automatisk med. Det samme gælder G2 Esports, der blev nummer to. De to hold får selskab af Ninjas in Pyjamas og Fnatic, der begge har kvalificeret sig til slutspillet via en miniturnering for de hold, der endte gruppespillet på 3-6. pladsen.

Lige sådan er Luminosity Gaming og Cloud9 endt i top 2 i den nordamerikanske division af ECS, mens Team Liquid og Team SoloMid har sikret sig plads via kvalifikationsspil.

Der er ingen detaljer om præmiepuljen endnu, men dengang ECS blev lanceret lovede ligaen at udbetale $3,5 millioner i præmier og holdstøtte. Det tal dækker dog mere end bare den første sæson.

Sæsonfinalerne foregår 25-26. juni. Hvis du er i London eller bare har mod på at rejse derover, så er der billetinfo og andre detaljer på wembley.csgoleague.com.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold