LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Dansk
      Gamereactor
      esports
      Counter-Strike: Global Offensive

      DreamHack afslører første fire hold til Dreamhack Summer CS:GO

      Danske Astralis er blandt de fire første hold, der er offentliggjort til DreamHack Summer. Og de får chancen for revanche mod Ninjas in Pyjamas.

      Abonner på vores nyhedsbrev her!

      * Påkrævet felt
      HQ

      Der er tre uger til DreamHack Summer slår dørene op, og DreamHack har afsløret navnene på halvdelen af de hold, der kommer til at deltage i Counter-Strike-turneringen til eventet.

      Danske Astralis er blandt de hold, der skal dyste i det svenske. Sidst de spillede ved et DreamHack-event var til DreamHack Masters i Malmö, hvor de blev slået ud i gruppespillet af Ninjas in Pyjamas. De svenske ninjaer er også med til DreamHack Summer, så der er lagt op til revanche-kamp for danskerne.

      Ninjas in Pyjamas har holdt formkurven oppe siden Masters, så danskerne kommer på en svær prøve. Der er dobbelt svensk islet ved DreamHack Summer, idet Godsent også er blandt de inviterede hold.

      Listen rundes af med brasilianske Tempo Storm, der for tiden er det næstbedste hold på den amerikanske scene, kun overgået af deres landsmænd fra Luminosity Gaming (som i øjeblikket er det bedste hold i verden).

      Det er et stærkt lineup, DreamHack indtil videre har afsløret. Tre af de fire hold er i top 10 på HLTV's rangliste, og analytikeren Thorin har alle fire i sin a href="https://gamurs.com/articles/thorins-csgo-top-10-world-rankings-23rd-may-2016" target="_blank">top 10 power rankings</a>.

      Yderligere to hold vil blive inviteret til turneringen, men deres navne kender vi ikke endnu. De sidste to pladser går til hold, der spiller sig gennem den åbne kvalifikation, som begyner denne weekend og fortsætter i næste uge.

      DreamHack Summer løber af stablen 18-21. juni, og Counter-Strike-turneringen har $100.000 i præmiepuljen. Udover Counter-Strike er der også turneringer i Heroes of the Storm, Mortal Kombat XL, Street Fighter V, Super Smash Bros. Melee, Smite og Paladins.

      Counter-Strike: Global Offensive
      Ninjas in Pyjamas sejrede, sidst de spillede ved DreamHack. // Photo: Abraham Engelmark, DreamHack

      Relaterede tekster



      Indlæser mere indhold