Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

TyLoo må trække sig fra Eleague, Selfless erstatter dem

Visa-problemer forhindrer TyLoo i at spille med i Eleague. Samtidigt føler Tempo Storm sig forbigået fordi de ikke fik pladsen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det kinesiske Counter-Strike-hold TyLoo overraskede alt og alle ved DreamHack Masters Malmö sidste måned. Holdet havde aldrig spillet en turnering uden for Asien-Stillehavsregionen, men formåede at slå de nyligt kårede Major-mestre fra Luminosity Gaming ud af gruppespillet.

Den præstation vakte så meget opmærksomhed, at den amerikanske Eleague hurtigt inviterede TyLoo til at spille med i deres $1,2 millioners liga. Men det viser sig at det kinesiske hold ikke kan nå at være med.

Grundet problemer med visa-processen, som ikke er blevet forklaret nærmere, kan TyLoo ikke nå at få visa til USA før deres kampe i Eleague (de skulle spille næste uge), og holdet har tilsyneladende besluttet at bruge deres kræfter på at sikre visa til Polen i stedet, så de kan spille med i kvalifikationen til ESL One Cologne.

Med TyLoo ude er der dermed en åben plads i Eleague. Den bliver fyldt ud af det amerikanske hold Selfless Gaming, lyder meldingen fra Eleagues Twitter.

Beslutningen om at invitere Selfless er blevet mødt med skepsis. Holdet blev nr. 6 ved DreamHack Austin og nr. 4 ved MLG Americas Minor, og ved begge turneringer fik det brasilianske hold Tempo Storm (der bor i USA) langt bedre resultater. Alligevel har Eleague valgt at forbigå Tempo Storm til fordel for Selfless, selvom Tempo Storm tydeligvis er det bedre hold.

Tempo Storms AWPer Henrique "HEN1" Teles har været på Twitter for at udtrykke sin skuffelse.

Counter-Strike: Global Offensive
TyLoo dropper Eleague og vil i stedet koncentrere sig om kvalifikation til ESL One Cologne. // Photo: DreamHack

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold