Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Apex Legends Global Series vender tilbage til London i juli

For år 3 Split 2 slutspil.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA og Respawn Entertainment har meddelt, at Apex Legends Global Series vender tilbage til Copper Box Arena i London i juli for Year 3 Split 2 Playoffs .

Den fire-dages begivenhed, der afholdes mellem den 13. og 16. juli, vil sætte 40 af de bedste hold fra hele verden op mod hinanden, hvilket starter med en Group Stage bestående af fire grupper på ti, der fører til en seedet Bracket Stage, hvor de 20 bedste hold går videre til Finals indstillet til søndag.

Begivenheden vil også indeholde en præmiepulje på $ 1 million, hvor $ 300.000 går til førstepladsen. Dette vil også være den sidste begivenhed før Last Chance Qualifier, som vil være den sidste chance for hold at optjene en plads i World Championship.

Billetter til Split 2 Playoffs kan købes den 15. maj fra kl. 16:00 BST / 17:00 CEST.

Apex Legends

Relaterede tekster

Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Respawn Entertainment giver os deres bud på en adrenalinpumpende battle royale-oplevelse. Fungerer det dog som tiltænkt?Indlæser mere indhold