Dansk
Gamereactor
esports

Cowana Gaming lukker ned

Internationale kriser har fået esportsorganisationen til at lukke sine aktiviteter.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den tyske esportsorganisation Cowana Gaming har meddelt, at den lukker butikken og lukker ved årets udgang. Som afsløret i et nyt Twitter-indlæg udtalte holdet, at de mange internationale kriser, der er opstået gennem årene, har betydet, at holdet ikke længere kan opretholde sig selv.

"I de første 2 år af Cowana Gaming har vi altid forsøgt at være et af de bedste steder at gå til spillere, personale og skabere, og vi er lykkedes.

"Desværre mærkede vi også effekterne af de internationale kriser, og en stor del af vores forretning var ikke længere eksekverbar.

"Den langvarige karakter af disse omstændigheder har fået os til at beslutte at afbryde turen i slutningen af året."

Opslaget fortsætter med at oplyse, at enhver spiller, træner eller medlem eller ledelse på holdet nu frit kan udforske andre muligheder, og at mens alle kontrakter løber indtil årets udgang, er medarbejderne fri til at forlade tidligt.

"Vi vil gerne undskylde fra bunden af vores hjerter, og vi håber, at du, vores samfund, forstår vores beslutning, og måske kan vi foretage et rent snit."

I løbet af sin eksistens har Cowana Gaming konkurreret i konkurrencedygtige Counter-Strike: Global Offensive, Rainbow Six Siege og mere.

Cowana Gaming lukker ned


Indlæser mere indhold