Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Dev1ce er vendt tilbage til Astralis

CS:GO-legenden gør comeback til den danske esportsorganisation.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den danske esportsorganisation, Astralis, har meddelt, at den gentegner et tidligere medlem, nærmere bestemt Counter-Strike: Global Offensive-legenden Nicolai "dev1ce" Reedtz.

Som nævnt i et blogindlæg vender Dev1ce tilbage til Astralis med øjeblikkelig virkning som en del af en flerårig aftale, som de nøjagtige økonomiske detaljer for, forbliver ukendte.

"For første gang i årevis har vi ikke en stor turnering lige rundt om hjørnet og intet umiddelbart pres, så vi tager os tid til at gøre tingene rigtigt på og omkring holdet - på det rigtige tidspunkt," siger Astralis sportschef, Kasper Hvidt. Nicolai vil træde ind i gruppen og arbejde med træneren og holdet med det samme, og jeg er sikker på, at hans tilstedeværelse vil gøre en forskel fra dag ét.

Dev1ce erstatter Asger "farlig" Jensen på Astralis' lineup fremadrettet, og om at vende tilbage til det danske hold udtalte Dev1ce:

-Jeg kan ikke beskrive, hvor glad jeg er for at være hjemme igen. Astralis står mit hjerte meget nær, og alle, der har været her i en periode, ved, at det er en meget speciel organisation med store værdier, masser af intern støtte, og jeg er mere end klar til at hjælpe med at bygge Astralis' fremtid!"

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold