Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Halo Infinite

343 fejrer Halo Infinite-lanceringen med en HCS Kickoff Major i december

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I december måned ankommer Halo Infinite endelig, og det betyder naturligvis at fokusset på esporten også reelt set begynder allerede der. 343 vil gerne fra start hurtigt, så derfor har de nu løftet sløret for ny turnering i det kommende spil, der afholdes fysisk i North Carolina lige inden jul.

Mere specifikt afholdes den her Halo Championship Series Kickoff Major d. 17-19 december i Raleigh, North Carolina, og der er en præmiepulje på $250,000 på højkant. Der er først Open Bracket-format, og der er sågar pladser til tilskuere.

343 har desuden forklaret, at der er 16 hold med i den her Open Bracket, og at der samtidig er 16 yderligere hold, der allerede er kvalificeret. Det giver os 32 hold, der skal i Team Double Elimination. Vindere ender med at tage $250,000 med sig hjem.

Du kan læse mere om formatet, og begivenheden, lige her.

Halo Infinite

Relaterede teksterIndlæser mere indhold