Dansk
Gamereactor
esports
Dota 2

ESL's fornyede Dota 2 turnering er blevet annonceret

Dreamleague vil indeholde flere LAN-begivenheder og starter i næste måned.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Et par rygter begyndte at cirkulere i løbet af de sidste par uger, der alle sagde, at ESL snart var indstillet til at annoncere en modernisering af ESL Dota 2-kredsløbet. Nå, det er blevet til virkelighed, da esportsorganet nu har detaljeret ESL Dreamleague.

Dreamleague starter i næste måned den 9. april og løber indtil den 23. april, og vil starte, når Dota Pro Circuit's Division 1 er afsluttet, og vil se de bedste hold fra hele verden konkurrere i LAN-turneringer, hvor den første afholdes i Europa og kan prale af en præmiepulje på $ 1 million, og den næste er en mellem 11.-25. juni, alt sammen før Riyadh Masters-turneringen, der er sat til 17.-30. juli.

Med hensyn til hvem der skal konkurrere i ESL Dreamleague, får vi at vide, at "kun de allerbedste hold fra hele verden vil blive inviteret til at konkurrere", men at de, der er inviteret, vil blive "investeret i at renovere det tidligere ESL World Rankings-system for Dota til det nye og forbedrede EPT Ranking System".

Formatet for ESL Dreamleague vil også være meget anderledes og vil nu afslutte med to ugers spil, to gruppespil og et slutspil pr. større begivenhed. På trods af dette kortere format bliver vi stadig lovet "MANGE spil."

Hvad angår hvor du kan se ESL Dreamleague, kan du finde strømmen her.

Dota 2

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold