Dansk
Gamereactor
esports
Dota 2

ESL One Birmingham modtager opbakning og finansiering fra den britiske regering

En del af Commonwealth Games arv finansiering er blevet afsat til esports begivenheden.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den britiske regering og West Midlands Combined Authority (WMCA) har meddelt, at den vil allokere en del af Commonwealth Games legacy finansiering til den kommende ESL One Birmingham Dota 2 turnering. Turneringen, der skal afholdes i april mellem den 22. og den 28., og på Resorts World Arena, støttes med yderligere £ 145.000.

Pengene kommer fra et finansieringsinitiativ, der i alt beløb sig til £ 3 millioner, og vil endda se finansiering fordelt til en SuperDome esports-turnering, der afholdes i Solihull mellem 5. og 8. september. Denne begivenhed modtager £ 250,000 for at sikre dens succes. &# 10
Andy Street, borgmester i West Midlands og WMCA-formand, talte om fonden, og sagde: "Samlet set vil denne støtte bringe hundredtusinder af mennesker til vores region, give et velkomment løft til lokale virksomheder og give værdifulde job og frivillige muligheder for lokalbefolkningen. Jeg ser frem til at se den forskel, denne støtte gør på stedet og fejre alt, hvad der er godt ved West Midlands i de kommende måneder og år.
ESL One Birmingham vil se 12 af de bedste Dota 2 hold i verden konkurrere om en andel af en præmiepulje på $ 1 million, når den finder sted om et par måneder.

Dota 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold