Dansk
Gamereactor
nyheder
The Bureau: Xcom Declassified

Er Xcom nu i tredjeperson?

Store ændringer for skydespillet?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mens det potentielt fremragende Xcom: Enemy Unknown løber med al opmærksomheden for tiden, så arbejder 2K Games som bekendt også på et andet Xcom-spil, nemlig et FPS der foregår i efterkrigstiden.

Sådan så Xcom i hvert fald ud, sidst vi hørte noget til det, men rygterne siger at spillet har ændret sig markant siden da. Kotaku har fået fat i nye billeder fra spillet, der angiveligt har været del af en forbrugerundersøgelse, og ud fra disse lader det til, at spillet er blevet ændret til tredjepersons-action. Dertil skulle det nu være planlagt som download-udgivelse frem for at ende på butikshylder.

2K Games udtaler til Kotaku, at de ikke kommenterer på rygter og spekulationer. Uanset hvad har udviklingen af Xcom langt fra været gnidningsløs, og spillet er blevet forsinket ad flere omgange. Set i det lys virker det ikke utænkeligt, at det har fået en større overhaling.

The Bureau: Xcom Declassified

Relaterede tekster

6
Se her om du vandt The Bureau

Se her om du vandt The Bureau

NYHED. Skrevet af Lee West

Det væltede ind med besvarelser, da vi bad jer fortælle, hvilke spilformat, der var jeres favorit. Svarene var mange og yderst forskellige, og vi har nu trukket en stak...

1
The Bureau: Xcom Declassified

The Bureau: Xcom Declassified

PREVIEW. Skrevet af Ingo Delinger

Vi pakkede en kuffert med skæg, blå briller, makulatorer og udstregningstuscher, og rejste til San Francisco for at se The Bureau: Xcom Declassified.

3
The Bureau: Xcom Declassified

The Bureau: Xcom Declassified

PREVIEW. Skrevet af Mike Holmes

Efter vores forelskelse i Enemy Unknown er det med fornyet interesse, at vi undersøger The Bureau: Xcom Declassified.Indlæser mere indhold