Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Counter-Strike: Global Offensive

Er Valve endelig ved at lave en efterfølger til CS:GO?

Der er nu for alvor gang i rygterne.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Valve er ikke ligefrem for at kaste om sig med efterfølgere til deres mest populære spil, og det tog dem da også mange, mange, mange år at lave Counter-Strike: Global Offensive, en direkte efterfølger til Counter-Strike: Source.

Men er en reel efterfølger nu på vej? Fans mener at det er tilfældet, efter en kuriøs fil er dukket op i Nvidias seneste runder af GPU-drivere. Mere specifikt er der filer der refererer til blandt andet "csgo2.exe".

Det lyder ret meget som et Global Offensive 2, men naturligvis er det endnu for tidligt at sige. Om ikke andet har personen der har opdaget filen svært ved at forklare hvad der egentlig foregår.

Valve har sidenhen udviklet Source 2, en grafikmotor som flere spekulerer på vil være det fundament som et nyt Counter-Strike spil skal bygges på.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterede teksterIndlæser mere indhold