Dansk
Gamereactor
esports
EA Sports FC 24

ePremier League vender tilbage til sæsonen 2023/24

Det vil indeholde en præmiepulje på £100.000 og vil blive spillet på EA Sports FC 24.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA og Premier League har annonceret, at ePremier League vender tilbage til sin sjette sæson i år. Turneringen, der skal afholdes i 2023 og 2024, vil se professionelle EA Sports FC 24 spillere konkurrere for de respektive klubber i håb om at blive kronet som mester og tage broderparten af præmiepuljen på £ 100.000.

Vi får at vide, at turneringen starter i november med en online kvalifikationsserie, hvor spillerne konkurrerer mod hinanden i et 1v1-format. De specifikke datoer for begivenheden vil variere afhængigt af klubben, der er vært for kvalifikationen.

Dette vil så se klubber låst i en slutspilskonkurrence i december for at se, hvem der kvalificerer sig til den første af to Grand Finals-weekender, hvor den første afholdes den 20.-21. januar. Den anden vil være den 23.-24. marts, hvor holdene kan kvalificere sig kort før igen. Vinderne af disse Grand Finals optjener billetter til at konkurrere for deres respektive klubber i eChampions League og FC Pro World Championships.

Med hensyn til hvordan præmiepuljen vil blive fordelt, vil vinderen af turneringen få £ 30.000, hvor anden til 16. får stadig mindre beløb af den samlede præmiepulje.

EA Sports FC 24

Relaterede tekster

EA Sports FC 24Score

EA Sports FC 24

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

FIFA 24 er blevet til EA Sports FC 24, men lad dig ikke narre. Navnet er desværre den mest markante ændring i årets meget undervældende fodboldspil fra EA Sports.Indlæser mere indhold