Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Epic klart med nyt i foråret

Cliff Bleszinski arbejder på topprojekt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I et interview med spilbloggen Joystiq fortæller Epic Games Cliff Bleszinski (manden bag bl.a. Gears of War 1 og 2) at han er i gang med et nyt storprojekt - eller som han selv siger det "awesome shit" Desværre fortæller han ikke hvad dette projekt handler om, men siger, at vi kommer til at høre mere til det som vejret bliver varmere.

Og den udmelding lyder som om, der er nyt fra Epic Games i løbet af foråret, hvilket kan betyde, at de løfter sløret for et nyt projekt på næste års Game Developers Conference. Det er nemlig der Epic i sin tid annoncerede begge Gears of War-spil.

Selv spiller Cliff Bleszinski i øjeblikket store mængder Call of Duty: Modern Warfare 2, som han i øvrigt kalder fantastisk. Og han siger, i en lille spøg, at han forbander Infinity Ward for at have lavet et så fantastisk spil - da han føler han skulle være ophavsmand til det.

Epic klart med nyt i foråret


Indlæser mere indhold