Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Epic Games afslører nye detaljer om 2021 Fortnite Championship Series

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Epic Games har for nylig afsløret en række nye detaljer om den kommende 2021 Fortnite Championship Series via deres hjemmeside. Her fremgår det blandt andet at i hele 2021 kommer ligaen til udelukkende at bestå af trio-baserede begivenheder, og at der er hele $20 millioner på højkant i den samlede pulje, en stigning på $3 millioner sammenlignet med 2020's $17 millioner. Selve sæsonen ændrer også format.

Hele ligaen foregår på tværs af én enkelt pulje, som betyder at enhver kan dyste mod enhver. Alle præmierne distribueres i løbet af ligaens afgørende kampe til sidst i sæsonen. Der kommer til at være fire FNCS-sæsoner i 2021, hvor hver har $3 millioner på højkant. De resterende $8 millioner dystes der om globalt.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.

8
Fortnite - Am I too old for this sh*t?

Fortnite - Am I too old for this sh*t?

ARTIKEL. Skrevet af Christian "ZtryDar" Jensen

I weekenden blev der afholdt Fortnite Global championship i Royal Arena hvor 200 duo-spillere kæmpede om titlen som Fortnite Champion 2023, 7. sæson. Vores Counterstrike skribent ZtryDar var derude og kigge - meget mod sin vilje.Indlæser mere indhold