Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

EnVy overtager Renegades' plads i LCS og tre spillere

Den amerikanske esportsorganisation EnVy udvider til League of Legends med overtagelsen af Renegades' plagede hold.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Af en eller anden grund missede vi denne her nyhed, da meldingen kom i sidste uge, men den er vigtig nok til at stadig at dække. Den amerikanske esportsorganisation Team EnVy (også kendt som EnVyUs) har købt den plagede Renegades-organisations holdplads i den nordamerikanske LCS-liga.

Selvom EnVy er baseret i USA, er organisationen nok bedst kendt for sit franske Counter-Strike-hold, der blandt andet vandt et af Major-mesterskaberne i 2015. EnVy har dog rødder i Call of Duty, som er det spil organisationen oprindeligt er bygget omkring.

EnVy overtager pladsen fra Renegades, et hold der blev smidt ud af LCS af League of Legends-udviklerne Riot Games efter anklager om alvorlige brud på ligaens regler. Sammen med Team Impulse blev fik Renegades' ejere forbud mod at være involveret med noget hold i professionel League of Legends, og var nødsaget til at sælge holdet fra.

Udover at overtage Renegades' plads i LCS, har EnVy også skrevet under med tre af Renegades' forhenværende spillere. Top laner Woo-yeong "Seraph" Shin, mid laner Geon-woo "Ninja" Noh og support-spiller Nickolas "Hakuho" Surgent er alle med på EnVys hold. Seyoung "Procxin" Kim indtager Jungler-pladsen, mens Zach "Nien" Malhas (tidligere Immortals) og Benjamin "LOD" deMunck (fra det nedlagte Challenger-hold Ember) deler AD Carry-rollen.

EnVys første kamp i LCS spilles lørdag den 4. juni, hvor de skal op mod NRG Esports.

I øvrigt er Team Impulses LCS-plads blevet solgt til en organisation, der hedder Phoenix1. Den ved vi stort set intet om endnu - de har ikke engang en holdopstilling på lolesports.com-websiden.

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold