Dansk
Gamereactor
nyheder
Bloodborne

Endnu en insider bakker op om Bloodborne-rygter

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Bloodborne-fans har ventet tålmodigt i årevis på at høre fra Sony, eller FromSoftware, om hvorvidt der kommer en efterfølger eller ej, men for nylig var der endelig en der tilsyneladende bekræftede. Det var ikke Sony, men Colin Moriarty, der tidligere har vist sig at være pålidelig. Han påstod at Bluepoint Games ikke bare arbejder på et PS5-remaster af det første spil, men at de også arbejder på en direkte efterfølger. Og når ja, en PC-udgave har åbenbart været færdig længe.

I det seneste XboxEra-podcast siger endnu en insider, Nick Baker, at den altså er god nok. Under udsendelsen bakker han samtlige påstande op, altså et remaster, en efterfølger og en PC-udgave.

Ikke bare det, han kalder også PC-versionen "done", som vist betyder at vi forhåbentlig ikke skal vente alt for længe.

Tag det naturligvis med et gran salt endnu, eftersom Sony tydeligvis gemmer lidt på disse afsløringer, men det begynder at lysne for Bloodborne-fans.

Bloodborne

Relaterede tekster

Bloodborne: The Old HuntersScore

Bloodborne: The Old Hunters

ANMELDELSE. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Vi er vendt tilbage til Yharnam for at se om det seneste kapitel i Bloodborne-historien kan måle sig med de mareridt vi mødte på vores første tur til den dystre by.Indlæser mere indhold