Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

ENCE har bænket en af sine CS:GO-stjerner

Veteranen Valde er blevet fjernet fra startopstillingen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den finske esportsorganisation ENCE har meddelt, at den har foretaget en ændring i sin Counter-Strike: Global Offensive startliste. Skiftet betyder, at Valdemar "valde" Vangså bliver taget af startopstillingen til fordel for at sidde på bænken, alt sammen i et forsøg på at se ENCE tilbage på den globale scene som et top CS:GO-hold.

Om ændringen udtalte ENCE i et blogindlæg: "På grund af at truppen har problemer med at matche deres spillestile sammen, hvilket har ført os til kedelige resultater i løbet af de sidste 6 måneder, har vi besluttet at foretage ændringer for at være bedre forberedt på de kommende RMR-kvalifikationskampe."

Da ENCE vil konkurrere i CCT Central Europe Malta Finals, har holdet meddelt, at ENCE Academy's Henri "HENU" Ylilehto vil træde ind som et femte holdmedlem, alt imens holdet leder efter et permanent femte medlem.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterede teksterIndlæser mere indhold