Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

ENCE er vendt tilbage til konkurrencedygtige Overwatch

Med en helt ny liste bestående af et par Overwatch League-veteraner.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den finske esportsorganisation ENCE har annonceret, at den har gjort sin entré i konkurrenceverdenen Overwatch 2, alle med en ny liste, der inkluderer et par Overwatch League veteraner. Dette er ikke en ny satsning for holdet, da det tidligere anvendte en liste mellem 2017 og 2018, men dette markerer det første skridt ind i Overwatch 2, som holdet har lavet.

Med hensyn til hvem der udgør dette hold, ud over Overwatch League veteraner fra Roni "LhCloudy" Tiihonen, Ilari "Vestola" Vestola, Kai "Kai" Collins, Kevin "kevster" Persson, Petja "Masaa" Kantanen, William "Crimzo" Hernandez og træner Jordan "Gunba" Graham, vil holdet også indeholde Aaro "ghost91" Ventola og team manager Karl "Algos05" Seidemann.

Om at skrive kontrakt med dette hold udtalte ENCE's Eemeli "Woomera" Ikonen: "Som tidligere Overwatch-spiller var det naturligt for mig at udforske muligheder og begynde at kortlægge potentielle hold. Med et højt kvalificeret hold og en fremtrædende træner så vi et stort potentiale for, at denne trup kunne blive et af de bedste hold i Europa."

Holdet konkurrerer i EMEA Stage 1 begivenheden i Overwatch Champions Series.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold