Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
For Honor

En ny emote er blevet tilgængelig i For Honor

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Juletiden har været over For Honor i noget tid nu, hvor spillerne kan opnå nyt indhold, og nu har Ubisoft afsløret en ny emote som spillerne kan anskaffe sig.

Emoten hedder Snowball Fight, og som navnet antyder, så samler spillerens karakter en snebold op for at kaste den efter sin modstander, og hvis den rammer vil kasteren bryde ud i en komisk reaktion. Emoten er mulig at anskaffe for alle, men koster 10,000 steel.

Begivenheden Frost Wind Festival startede sidste fredag, og udover den nye emote er der en ny spiltype kaldet Ice Brawlers, hvor to spillere slås på tynd is. Der er også mulighed for at låse op for nyt gear i perioden, der løber til og med den 4. januar 2018.

For Honor

Relaterede tekster

For HonorScore

For Honor

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Baad Mai

Et friskt pust for Ubisoft. Et friskt pust for multiplayerspil.

2
For Honor kommer til Xbox Game Pass

For Honor kommer til Xbox Game Pass

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Normalt får vi en del spil præsenteret til Xbox Game Pass i begyndelsen af måneden. Men nu er spillene til starten af juni afsløret, og vi får kun præsenteret fire af...Indlæser mere indhold