Dansk
Gamereactor
lifestyle

Elpriser gør elbiler dyrere end benzinbiler i Storbritannien

De, der leder efter en hurtig smule juice på farten, vil finde sig selv at betale mere, end hvis de havde et benzinbil.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

De stigende priser på energi og elektricitet skaber alle mulige problemer over hele verden, og den seneste sektor, der mærker virkningen, er elbilområdet. Som The Telegraph rapporterer, har Rapid Charge-stationerne i Storbritannien vist sig at opkræve forbrugerne mere end hvad der kræves for at fylde en almindelig bil med det også meget dyre brændstof, der er benzin.

Det seneste år er stigende priser blevet en trend, men det har først været i januar, hvor priserne har ændret sig, hvor benzinen er faldet bag lynladestationerne. Det skal siges, at standardopladning (dvs. langsommere opladning) stadig er langt billigere end benzin og i forlængelse heraf hurtige ladestandere, men nogle gange er det ikke altid den bedste løsning at vente timer på at kunne komme ud på vejen igen.

Det er også værd at bemærke, at disse data afspejler det nuværende Storbritannien, som har spidsbelastnings- og off-peak-takster for brug af energi i de koldere vintermåneder, hvilket betyder, at hvis du ser ud til at juice din elbil natten over og bruge standardopladningsmetoder, vil det stadig være langt billigere end at gå til et hurtigt ladepunkt i løbet af dagen.

Elpriser gør elbiler dyrere end benzinbiler i Storbritannien
Dette er en annonce:


Indlæser mere indhold