Dansk
Gamereactor
nyheder
Elden Ring

Elden Ring: Shadow of the Erdtree udkommer den 21. juni og koster 300 kroner

Tjek traileren til den massive udvidelse ud her.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

På søndag den 25. februar er det præcis to år siden, at Elden Ring udkom, og fans har ventet tålmodigt på en trailer til den første (og sandsynligvis eneste) udvidelse til hovedspillet. Nu er den her endelig. From Software og Bandai Namco frigav i dag kl. 16 dansk tid en trailer til den store udvidelse ved titlen Shadow of the Erdtree.

Nye lokationer, rustninger, våben, magier, og ikke mindst groteske monstre - det hele er her. Som de fleste fans rigtigt nok antog, lader udvidelsen til at omhandle karakteren Miquella, tvillingebroren til hovedspillets berygtede superboss Malenia. Traileren viser en helt ny åben zone med mindst to gigantiske slotte, som det må antages er nye legacy dungeons.

Spillet udkommer den 21. juni til en pris af 300 kroner, hvilket er mere end nogen anden From Software DLC hidtil - et sikkert tegn på, at vi har en kæmpe udvidelse i vente. Hovedspillet er påkrævet for at kunne tilgå udvidelsen.

Tjek traileren ud nedenfor:

Flere versioner af DLC'en kan forudbestilles og købes, herunder en GOTY-edition, der inkluderer hovedspillet og udvidelsen, og en collector's edition, som du kan se indholdet af herunder. Du kan tjekke alle de tilgængelige versioner ud lige her.

Glæder du dig?

Elden Ring

Relaterede tekster

Elden RingScore

Elden Ring

ANMELDELSE. Skrevet af Stefan Briesenick

Ventetiden er endelig overstået, og FromSoftware byder nu velkommen til Tarnished Souls-fans. Her er The Lands Between.Indlæser mere indhold