Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today

Eksklusiv Dead Synchronicity-udgivelsestrailer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Dette nye point-and-click-eventyr fra den tyske udgiver Daedalic, handler ikke om farverig fantasilandsbyer og søde eventyr. Det handler faktisk om det stik modsatte.

Titlen, Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today, er lige så forskruet som plottet. Det er beskrevet som et "dystopisk eventyrspil", og har en mørk, bloddryppende atmosfære og stil. Blandt forfærdelige begivenheder, død og inficerede lig, skal du prøve at genfinde hovedpersonens identitet, og lokalisere nøglen til al ødelæggelsen imens. Når ja, og tiden selv er ved at gå op i syningen, så du skal skynde dig lidt.

Dead Synchronicity er den spanske udvikler Fictiorama Studios debut, og den afsluttende del af udviklingsfasen fik succes på Kickstarter sidste år. Spillet udkommer i morgen som et digitalt download på PC, Max og Linux, og der er en iPad-udgave under opsejling.

Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today er det første kapitel i en ny eventyrserie, og hvis du ønsker at træde ind i dette unikke univers før tid, kan du se udgivelsestraileren nedenfor, der kun kan ses i Gamereactor-netværket:

HQ
Dead Synchronicity: Tomorrow Comes TodayDead Synchronicity: Tomorrow Comes Today

Relaterede tekster

0
Dead Synchronicity er finansieret

Dead Synchronicity er finansieret

NYHED. Skrevet af Lee West

Måske husker I snakken om det lovende Kickstarter-projekt med navnet Dead Synchronocity. Nu forbliver det ikke kun ved håb og drømme. Om ikke andet er...



Indlæser mere indhold