Dansk
Gamereactor
nyheder
Everspace 2

Early Access' modtagelse på Everspace 2 overgik udviklernes vildeste fantasier

Udvikler Rockfish blev blæst bagover spilleres Everspace 2 Early Access respons.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Everspace 2 blev i sidste uge lanceret både på Steam Early Access samt GOG Games in Development på PC, og indtil videre lader det til at klare sig rigtig godt. Rockfish Games' CEO og medskaber Michael Schade fortalte, at spillernes respons overgik udviklernes vildeste fantasier. Rumkamp spillet blev tilføjet på Steams ønskeliste af 260.000 og var i en kort tid på Steams topliste af simultane spillere.

Ifølge Schade var der i løbet af de første par timer over 3000 simultane spillere, hvilket var over dobbelt så meget som det forrige, originale Everspace-spil. Den nuværende tilstand af spillet indebærer de første 12 timers kampagne samt sidemissioner. Der er to stjernesystemer tilgængelige og fem forskellige skib sub-klasse typer. Schade afslørede ligeledes, at holdet ville komme med mere information om spillets fremtid i de næste par dage, når de er blevet færdige med feedback.

Everspace 2 er i skrivende stund planlagt til at udkomme i 2022, og kommer nok til at være i early access i 12 til 18 måneder. Til at starte med vil spillet udkomme til PC og inkludere otte stjerne systemer, en hel del skibstyper, mange aktiviteter og en 30+ timers kampagne. Efterfølgende samme år vil PS4 og Xbox One få en udgivelse, men de har ikke udtalt sig om det specifikke tidsrum konsollerne vil modtage Everspace 2 på.

Everspace 2

Relaterede tekster

2
Everspace 2Score

Everspace 2

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Claus har kastet sig ud i det store verdensrum, og er bare ret glad for Rockfish Games' opfølger.

2
Everspace 2

Everspace 2

PREVIEW. Skrevet af Claus Larsen

Her er vores førstehåndsindtryk af Rockfish Games' ambitiøse efterfølger.Indlæser mere indhold