Dansk
Gamereactor
nyheder
Mass Effect 2

EA vil udgive "exciting remakes of fan favourites" i 2021

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA er blevet kritiseret for en lang række af deres kreative beslutninger i løbet af årene, men én ting de faktisk ikke har gjort er at lave enten remakes eller remasters af deres ældre klassikere, noget som man ville kunne argumentere for sker lidt for ofte i branchen alligevel.

Og det er lidt pudsigt, for fans ønsker netop remakes eller remasters af eksempelvis den originale Mass Effect-trilogi, eller måske ældre Knights of the Old Republic-spil.

Men noget kunne tyde på at de har ændret strategi, for i deres seneste finansrapport siger EA at de har i sinde at levere "exciting remakes of fan favourites" fra 2021 og frem.

De er dog ikke kommet ind på hvilke spil der er tale om. Hvad ønsker du at se et remaster eller remake af?

Mass Effect 2

Relaterede tekster

3
Mass Effect 2: ArrivalScore

Mass Effect 2: Arrival

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

Mass Effect 2-eventyret rundes af med en sidste DLC-pakke, der skal knytte historien sammen med den kommende 3'er. Emil har taget en sidste tur ombord på Normandy.

Mass Effect 2Score

Mass Effect 2

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Det har taget et år, men Bioware er nu endelig klar til også at lade PlayStation 3-ejerne opleve det mesterlige science-fiction eventyr Mass Effect 2.

3
EA fjerner Trump-valgvideo

EA fjerner Trump-valgvideo

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Tidligere på ugen sammensatte en Trump-supporter en valgvideo, der kombinerede billeder og lyd fra en masse forskellige medieprodukter. De fleste af dem kom dog fra...Indlæser mere indhold